Lions Solbjerg

FORSIDEN AKTIVITETERHVEM ER VI

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Klik her for besøge Nextwave

LIONS CLUB SOLBJERG

donerer arm- og bentræner til Lokalcenter Solbjerg

I foråret 2009 ansøgte Vibsen Bach Hansen, på vegne af aktivitetsudvalget på Elmevang, Lions Club Solbjerg om donation af en ny armcykel, primært til optræning af handicappede.

Ansøgningen blev positivt modtaget i klubben, og med et tilskud fra Lions Club Danmarks Handicapfond var klubben parat til at donere cyklen.

Men, den påtænkte ombygning af Elmevang kom noget på tværs, og det blev besluttet at udskyde anskaffelsen af cyklen til Lokalcenter Solbjerg kunne åbne.
Desværre gik genåbningen af lokalcentret ikke helt efter planen, så cyklen har været meget længe undervejs - nøjagtigt 4 år.
Den lange ventetid har dog måske været en fordel, idet der i mellemtiden er udviklet en helt ny og noget mere strømlinet model, og det er denne model der nu endelig er på plads i træningslokalet.

Lions Club Solbjerg ønsker Lokalcenter Solbjerg tillykke med det nye motionsredskab, og vi håber at arm- og bentræneren må blive til glæde og gavn for mange af træningscentrets brugere i fremtiden.

Past President, Anders Østergaard fra Lions Club Solbjerg overrækker gaven til aktivitetsudvalget på Lokalcenter Solbjerg, repræsenteret ved Knud Hartmann.

Vibsen Bach Hansen prøvekører cyklen og demonstrerer for Knud Hartmann, Lions Club president Allan Bojesen og past president Anders Østergaard.
   Man kan også uden hænder.

Klik her for at sende en mail til Lions Danmark